Spar penge på varmebudgettet og reducér CO2-forbruget

Hos Dam & Hovgaard er vi specialister i naturlige energiløsninger, der ikke alene sparer dig penge på varmebudgettet, men også er gode mod miljøet. Til de mest effektive varmekilder hører luft til vand-varmepumpen – en gennemprøvet teknologisk løsning, som benyttes i flere og flere danske boliger.

DOWNLOAD varmepumpeguide
Varmepumpe

Varmepumper

Udnyt naturens varme

Luft til vand-varmepumpen giver dig mulighed for at spare mange penge på varmeregningen – helt op til 60% sammenlignet med mere traditionelle varmekilder som eksempelvis oliefyr. Varmepumpen kan med fordel kombineres med solceller. Du udnytter dermed, men belaster ikke naturens varme, der vel at mærke er gratis.

God dialog som afsæt

Vælger du os som leverandør, kan du være sikker på en grundig og kvalitetsbevidst montering, der vil tjene dig mange år fremover. Udgangspunktet for processen er altid en god dialog med kunden, således at vi kan finde den optimale løsning. Vi vægter processen ligeså højt som resultatet og ønsker at være til mindst muligt besvær i forbindelse med monteringen.

Vi dækker hele Jylland

Kontakt os på 9687 5500 hvis du har spørgsmål til vores varmepumper og ønsker et uforpligtende tilbud. Vi har monteret mange varmepumper i Skive-området og Salling, men dækker faktisk i dag hele Jylland.

bosh3

www.bosch-climate.dk/produktside/varmepumper/

Luft til luft varmepumper

Luft til luft varmepumper får energien fra den omgivne luft, som solen har opvarmet. Varmpumperne vi fører er højtydende luft til luft varmepumper. Med en unik teknik udnyttes energien fra naturen optimalt og skaber varme og komfort på en behagelig måde. Luft til luft varmepumperne er udviklet specielt til nordiske forhold, hvor varmepumperne har gennemgået omfattende driftstest i bl.a. holdbarhed, afrimningsoptimering og ydelse under alle tænkelige forhold som naturen kan byde på.

Vi montere forskellige mærker varmepumper og modeller i forhold til husets behov og areal. Ring trygt til os og vi finder en konkurrence dygtig og stabil løsning.

På fx Bosch Varmepumperne yder vi hele 5 års garanti

Læs også vores quick guide til bosch varmepumper

Halvering af varmeregning

Se hele artiklen om ægteparret fra Breum

Jordvarme og service af jordvarme

En effektiv og billig energiform

Vil du gerne spare på varmeregningen og samtidig få fire gange så meget energi, som du forbruger? Hos Dam & Hovgaard har vi specialiseret os inden for jordvarme og service af jordvarme, som er den mest besparende energiform, vi kender. Vi dækker hele Jylland.

Jorden som batteri – året rundt

Jordvarme udnytter jordens energi til at varme din bolig op. Jorden fungerer som et stort batteri, der kan holde dit hus varmt året rundt. Den varme, der er i jorden om sommeren, bruges også om vinteren. Så godt som alle huse i dag kan håndtere et jordvarmeanlæg.

Kvalitet og grundighed i hele processen

Montering af jordvarmeanlæg kræver stor erfaring og kompetence. Processen tager udgangspunkt i en vurdering af opgaven, hvorefter slanger graves ned i frostfri dybde. Med en kvalitetsbevidst og grundig tilgang sikrer vi, at opgaven bliver løst ordentligt, så jordvarmeanlægget får en lang levetid og ikke kræver vedligeholdelse fra dig.

Gennem tiden har vi monteret en lang række jordvarmeanlæg i Skive-området, Salling og resten af Jylland. Jordvarmeanlæg kan evt. kombineres med solceller for en energineutralløsning.

Vi anbefaler b.la.: Bosch Jordvarmeanlæg og CTC Jordvarme

    KONTAKT OS

    Hvis du har brug for professionel rådgivning og et veludført VVS-arbejde, står vi hos Dam & Hovgaard klar til at hjælpe dig med opgaven.

     

    Du er altid velkommen til at ringe på telefon

    9687 5500