gasmester logo

Gasmester

Kompetent rådgivning og ordentlig håndværk. Skal man have nyt naturgasanlæg, kan det være svært at vælge en vvs-installatør til at udføre arbejdet. Men der er hjælp at hente. HMN Naturgas har indgået samarbejdsaftaler med mange vvs-installatører, som vi kalder for Gasmestre. Det kan du forvente af en Gasmester:

  • Gasmesteren er vvs-installatør med ekstra (stor) erfaring i installation af naturgas
  • Gasmesteren har et tæt og formaliseret samarbejde med HMN Naturgas
  • Gasmesteren har gennemgået en supplerende uddannelse og videreuddannes jævnligt
  • Gasmesteren kan give dig en uvildig beregning af, hvor meget din varmeøkonomi bliver bedre ved et skift af varmeanlæg

Med Gasmesteren er du sikret reel og kompetent rådgivning af en virkelig ekspert.

www.gasmester.dk
tekniq logo

TEKNIQ- LANDSDÆKKENDE GARANTI FOR VVS-ARBEJDER

Som medlem af TEKNIQ giver vi vores kunder en betryggende sikkerhed og garanti for det arbejde vi udfører. TEKNIQ har nemlig etableret Dansk VVS Garanti, der er en garantiordning for VVS-arbejder. Garantiordningen har til formål at sikre, at en privat forbruger, der får medhold i en sag ved Ankenævnet for Tekniske Installationer, får kendelsen opfyldt, hvis installatøren ikke kan eller vil opfylde en kendelse. Ankenævnets formål er at medvirke til en nem, hurtig og billig løsning af uoverensstemmelser mellem private kunder og VVS-installatører.

Garantiordningen gælder kun for arbejder, der er udført af medlemmer af Dansk VVS. Se derfor for en sikkerheds skyld efter Dansk VVS Garanti-mærket eller spørg installatøren.

www.tekniq.dk

    KONTAKT OS

    Hvis du har brug for professionel rådgivning og et veludført VVS-arbejde, står vi hos Dam & Hovgaard klar til at hjælpe dig med opgaven.

     

    Du er altid velkommen til at ringe på telefon

    9687 5500