Når vi siger VVS-arbejde med omtanke, hos Dam & Hovgaard A/S, er det fordi vi tænker hele vejen rundt.
Stilmæssigt kan du få næsten alt, fællesnævneren for de flere hundrede leverandører er god kvalitet.
Det kombineret med vores showroom, giver en total oplevelse af lækre design­produkter og vvs-artikler til både køkken og bad.

Badeværelser

I badeværelset er mulighederne utallige for at udfolde sine gode idéer og drømme, og Dam & Hovgaard hjælper gerne med inspiration om alt fra det klassiske til det mere moderne.

Vi har en udstilling, hvor du kan få ideer til dit nye badeværelse. Det er vigtigt, at du tager dig tiden til at vælge det rigtige. Et badeværelse er en lang tids gode, som man skal nyde i mange år fremover.

Dam & Hovgaard arbejder tæt sammen med kvalitets bevidste murere og tømrere i skive, Salling og omegn. Vi vil gå langt for at lave netop jeres drømme badeværelse. Vi er den rette første kontakt til et nøglefærdigt flot badeværelse.

Omhyggelighed er et nøgleord for os og specielt på badeværelser kommer dette ekstra til udtryk. Vi kan i processen tilbyde en mobil toiletvogn, som erstatning for badeværelset i etableringsfasen.

Vi bygger på erfaring!

Køkkener

Køkkenet et af de travleste rum i hjemmet. Køkkenet skal være smukt og funktionelt.

Det stiller krav til armaturet og de tekniske installationer. Dam & Hovgaard fører et bredt udvalg af armaturer og batterier til dit Køkken. Alle produkterne er VA-godkendt. Det er din garanti for, at vandhanen lever op til en række sundhedskrav. Vi har alt fra en alm. køkkenhane, kogende varmvands, berøringsfrit armaturer. En berøringsfri hane er fx smart, når man ønsker at vaske hænderne efter at have haft fingrene i kylling, som kan have campylobacter bakterier.

    KONTAKT OS

    Hvis du har brug for professionel rådgivning og et veludført VVS-arbejde, står vi hos Dam & Hovgaard klar til at hjælpe dig med opgaven.

     

    Du er altid velkommen til at ringe på telefon

    9687 5500