Gaskedler

En gaskedel kan spare dig penge på varmeregningen. Med afsæt i mange års erfaring leverer og installerer vi hos Dam & Hovgaard gaskedler og er specialiseret i service af gaskedler. Det er en meget effektiv varmekilde, der er billig at fyre med. Gaskedlen kræver ingen vedligeholdelse fra dig. Skal du have udskiftet dit gamle anlæg, tager vi det ned og sætter det nye op.

Kompetent service af din gaskedel

Gaskedler bruges typisk i parcelhuse og industri. For at gassen udnyttes bedst muligt, anbefaler vi, at der foretages service hvert andet år. Når vi servicerer din gaskedel, skiller vi den ad, renser den for soddannelser, justerer indstillinger og skifter eventuelle sliddele. Når servicen bliver overholdt, sikres en stabil drift og nedbrud minimeres.

Hvad er den ideelle energiløsning for dig?

Hør om dine muligheder på tlf: 9687 5500

Vi tilbyder kompetent rådgivning og vejledning og guider dig gennem mulighederne med udgangspunkt i dine behov. Vi dækker hele Jylland og installerer og servicerer blandt andet mange gaskedler i Skive-området og Salling.

Fordelene ved Dam & Hovgaard´s gaskedler:

 • Ideel til næsten alle almindelige husstørrelser
 • Fås med varmtvandsbeholder i samme design og størrelse, men kan også kombineres med andre typer varmtvandsbeholdere
 • Ekstrem støjsvage i drift
 • Let at betjene
Bosch olie og gas

 

bosh2

www.bosch-climate.dk/produktside/gasfyr/

Oliekedler

I et hus med en ældre oliekedel kan Dam & Hovgaard hjælpe med en fornuftig erstatning. Vi anbefaler at der først undersøges, om det er muligt at skifte til varmepumpe, gasfyr eller fjernvarme. Er det ikke tilfældet, bør kedlen erstattes af en moderne kondenserende oliekedel.

Det er ofte en god ide at udskifte en oliekedel, der er over 15 år gammel, da moderne kedler udnytter energien mere effektivt end gamle. En kondenserende kedel er indrettet, så den kan afkøle røggassen så effektivt, at der opstår kondensdannelse. Herved udnyttes energiindholdet i røggassen endnu bedre.

Olie og gas opvarmning

Anbefaling til oliekedel

Der skal installeres en kondenserende oliekedel. Kedelvirkningsgraden skal være mindst 94 % ved dellast og 87 % ved fuldlast for at opfylde kravet i Bygningsreglementet (BR15). Oliekedlen skal være A-mærket og kondenserende.

Olie og gas opvarmning

Har du en oliekedel der trænger til en udskiftning vil det være det rette valg at starte med at kontakte Dam & Hovgaard A/S for kompetent rådgivning. Dam & Hovgaard A/S udfører også oliefyrs service og har mulighed for at reparerer de fleste kedeltyper.

  KONTAKT OS

  Hvis du har brug for professionel rådgivning og et veludført VVS-arbejde, står vi hos Dam & Hovgaard klar til at hjælpe dig med opgaven.

   

  Du er altid velkommen til at ringe på telefon

  9687 5500