Solceller er en god investering

I de seneste år har solcellemarkedet været meget svingende. Dette skyldes bl.a. statsstøtteordninger, som kommer og går. Dog kan vi fortælle, at solceller i sig selv godt kan betale sig uanset om der er støtteordning eller ej. Vi har gennem tiden sat mange solcelleanlæg op, specielt i området ved Salling og Skive, og er derfor meget rutinerede i arbejdet. For at undgå fordyrende mellemled, importerer vi selv solcellerne fra tyske producenter, som vi altid kan stå inde for.

Fordele ved solceller

Der findes en lang række fordele ved solceller. Du kan have strømproduktion på din egen adresse, solcelleanlægget er støjsvagt og det har en lang levetid. Vi tilbyder normalt 10 års produktgaranti på solcellepaneller. Derudover har vi en ydelsesgaranti på 90% ydelse efter 10 år og 80% ydelse efter 25 år. Solceller forventes nemt at kunne holde 30-40 år, da der ikke er “sliddele”.

Vil du vide mere?

Hvis du er interesseret i solceller, står vi klar til at hjælpe dig. Vi anbefaler, at du tager en snak med os for at få den korrekte anlægsstørrelse og solcelletype så tidlig i dine overvejelser som muligt. Det er vigtigt, at anlægget bliver dimensioneret korrekt efter husets behov. Ring til os på telefon 9687 5500 for at høre mere omkring mulighederne.

Produkt pakker

Vi har valgt at vise nogle “standard” pakker her på siden for dem, som ønsker at få et indtryk af prisniveauet. Normalt tager vi altid ud på adressen og ser konstruktionen af taget og  finder den optimale løsning der sammen med dig.

Herunder er priseksempler på forskellige anlægsstørrelser samt hvor meget de fylder på taget.

Korrekte anlægsstørrelse

Solcelle markedet er voldsomt svingende i disse år pga. af statsstøtte ordninger, som kommer og går. Generelt kan det dog siges, at solceller i sig selv godt kan svare sig uanset ordning. Anlægget skal dimensioneres korrekt efter husets behov. Vi anbefaler at du tager en snak med os for at få den korrekte anlægsstørrelse og solcelletype så tidlig i dine overvejelser som muligt.

Tilskudsordninger

Læs mere om tilskudsordninger her Energinet.dk

Vælger du at vi skal monterer kan vi godt på alm. tage give dig en overslagsmontage pris per tlf. Vi vil dog meget gerne have nogle billeder af taget, sikringstavlen og placering af inverteren. Under alle omstændigheder starter det hele med at du ringer på 9687 5500 eller direkte til Jens Hovgaard på 6066 6885. Så vil vi meget gerne hjælpe dig med den rigtige løsning.

 • Pakkerne indeholder alle montagesystemer til Eternit, tagpap eller beton sten. Dog er der lidt prisforskel afhængig af tagtype.
 • Vælger du gør det selv løsningen kan vi også hjælpe med elektrikkereren, som der lovmæssigt er krav om skal indstallere inverteren og lave nettilslutningen. Normalt skal der også laves en mindre ændring i din eltavle med en ekstra bryder til solcelle anlægget.
 • Standard montage prisen forudsætter at installationen er i midtjylland og nedenstående punkter kan opfyldes:
  • Taghældningen mellem 15-35 grader
  • 1 plans hus
  • At kunden under monteringen har nogle nogle ekstra tagsten i tilfælde af nogle brækker uder montage.
   anlægget monteres på en tagflade samt at det er muligt at opsætte et stillads. maks. 3 meter til tagrende
  • Afstand mellem tagflade og inverter er 20 meter og ledningsvejen her i mellem er mulig.
  • I monteringsprisen er der ikke medtaget eventuelle manglende jordforbindelse på ejendommen, Dette andrager normalt 1000-1500 kr ekstra (dog sjældent nødvendigt!)
  • I prisen er der ikke medtaget evt. ekstra omkostninger til elværket. Bemærk at nogle elselskaber kan opkræve et rådighedsbeløb til solcelleejeren.
Fields marked with an * are required

Jens Hovgaard

GRATIS Møde / Tilbud / Information

Du kan udfylde nedenstående formular eller ring til mig.

Hav en god dag.

Jens Hovgaard
Tlf.: 6066 6885
info@dogh.dk

Felter markeret med en * er påkrævet.