Solceller er en god investering

I de seneste år har solcellemarkedet været meget svingende. Dette skyldes bl.a. statsstøtteordninger, som kommer og går. Dog kan vi fortælle, at solceller i sig selv godt kan betale sig uanset om der er støtteordning eller ej. Vi har gennem tiden sat mange solcelleanlæg op, specielt i området ved Salling og Skive, og er derfor meget rutinerede i arbejdet. For at undgå fordyrende mellemled, importerer vi selv solcellerne fra tyske producenter, som vi altid kan stå inde for.

Fordele ved solceller

Der findes en lang række fordele ved solceller. Du kan have strømproduktion på din egen adresse, solcelleanlægget er støjsvagt og det har en lang levetid. Vi tilbyder normalt 10 års produktgaranti på solcellepaneller. Derudover har vi en ydelsesgaranti på 90% ydelse efter 10 år og 80% ydelse efter 25 år. Solceller forventes nemt at kunne holde 30-40 år, da der ikke er “sliddele”.

Korrekte anlægsstørrelse

Solcelle markedet er voldsomt svingende i disse år pga. af statsstøtte ordninger, som kommer og går. Generelt kan det dog siges, at solceller i sig selv godt kan svare sig uanset ordning. Anlægget skal dimensioneres korrekt efter husets behov. Vi anbefaler at du tager en snak med os for at få den korrekte anlægsstørrelse og solcelletype så tidlig i dine overvejelser som muligt.

Vil du vide mere?

Hvis du er interesseret i solceller, står vi klar til at hjælpe dig. Vi anbefaler, at du tager en snak med os for at få den korrekte anlægsstørrelse og solcelletype så tidlig i dine overvejelser som muligt. Det er vigtigt, at anlægget bliver dimensioneret korrekt efter husets behov. Ring til os på telefon 9687 5500 for at høre mere omkring mulighederne.

 

    Kontakt os

    Hvis du har brug for professionel rådgivning og et veludført VVS-arbejde, står vi hos Dam & Hovgaard klar til at hjælpe dig med opgaven.

     

    Du er altid velkommen til at ringe på telefon

    9687 5500