Velkommen til Dam & Hovgaard A/S

Opdatering 1. marts 2017.

I dag ejers Dam & Hovgaard A/S,  50/50 af brøderne Ole og Jens Hovgaard.

Salling får en stor VVS virksomhed – Dam & Hovgaard A/S – Hovgaard ApS i Breum og Grønning VVS i Grønning – fusionerer fra 1. oktober 2011.

Fusionen mellem de to virksomheder er kommet i stand efter længere tids forberedelser. Om baggrunden for fusionen fortæller Ole Hovgaard: ”Vi har gennem længere tid haft et godt samarbejde og vi har samme indgangsvinkel til at levere vores kunder høj kvalitet og godt håndværk. Vi har med sammenlægningen af de to VVS firmaer fået flere kompetencer og står dermed stærkere i konkurrencen, hvilket giver en større sikkerhed for vores kompetente og dygtige medarbejdere, samt den fremtidige vækst”.

I forbindelse med fusionen overføres alle medarbejdere fra de to selskaber til Dam & Hovgaard A/S. Det betyder, at det nye selskab råder over flere end 20 medarbejdere.
Den daglige ledelse i Dam & Hovgaard A/S vil være Peter Sloth Dam og Ole Hovgaard.

Peter fortæller: ”Vi er nu ét firma, og kan garantere vores kunder gennem mange år, at den gode kvalitet & service vi er kendt for fortsætter. Vi går en spændende tid i møde, med mange spænende udfordringer for medarbejderne, samt en række fordele for vores nuværende og nye kunder i form af at det nye firma vil være i stand til at udføre alle opgaver indenfor VVS- og blikkenslagerarbejde, samt at vi kan løfte større projekter end tidligere.”

Indehaver

Ole Hovgaard hos Dam & Hovgaard

Ole Hovgaard
Indehaver

VVS-teknikker samt
Aut. Gas og vandmester
Områder: Alt indenfor alm. VVS samt Erhverv

Jens Hovgaard fra Dam & Hovgaard i Skive

Jens Hovgaard
Indehaver

Maskiningeniør
Områder: Alt indenfor de ”grønne” energiformer

Medarbejdere hos Dam & Hovgaard i 2020

VVS-arbejde med omtanke

Skal vi vælge en sætning til at beskrive vores virksomhed med, er det, at vi overholder vores aftaler og leverer høj kvalitet hver gang! I bestræbelserne på at tænke hele vejen rundt i vores arbejde arbejder alle ansatte ud fra fire værdier:

Vi overholder aftaler med alle

Vi leverer kvalitetsarbejde

Vi tænker i godt købmandsskab – for dig og for os

Vi er en attraktiv arbejdsplads

Når vi siger VVS-arbejde med omtanke, er det, fordi vi tænker hele vejen rundt. Det er vigtigt for os, at vores kunder er tilfredse med det arbejde, vi leverer – både kvalitetsmæssigt og økonomisk. Det betyder også, at vi knytter en fast kontaktperson til din sag, stor eller lille, som kender sagen til bunds.

Kvalitet kræver viden og dygtige medarbejdere. Derfor er alle vores medarbejdere ikke bare faglærte, de videreuddannes også løbende i de produkter, vi leverer, samt i ny teknologi.

    KONTAKT OS

    Hvis du har brug for professionel rådgivning og et veludført VVS-arbejde, står vi hos Dam & Hovgaard klar til at hjælpe dig med opgaven.

     

    Du er altid velkommen til at ringe på telefon

    9687 5500