Ledige jobstillinger hos Dam & Hovgaard A/S

Dam & Hovgaard A/S er etableret i 2011 som en fusion mellem Grønning VVS og Hovgaard VVS.
Disse firmaer var begge gamle velrenommerede firmaer i lokal området.

Vores forretningsgrundlag hviler på at kunne levere alle tekniske installationer indenfor VVS faget, samt at kunne tilbyde faglig kompetent rådgivning, serviceydelser og produkter, der til enhver tid er på forkant med nutidens standarder og fremtidens løsningsmuligheder.

NYHED - MAJ 2022

Vi søger 2 VVS Montører til varmepumpe-installationer

Er du service minded, kan arbejde selvstændigt, er fleksibel, frisk og imødekommende? Så passer du rigtig godt ind i vores dygtige team.

Din primære opgave vil være nye installationer af varmepumper samt dertil hørende VVS opgaver. Det er vigtigt, at du som os ønsker at give den gode kundeoplevelse med høj faglighed, effektivt og ordentligt arbejde videre. Du bliver en del af en virksomhed i vækst, hvor tonen er uformel. Vores forretning drives fra Skive og vi arbejder typisk indenfor 1,5 times kørsel fra Skive i alle retninger.

Derudover afholdes der af personaleforeningen sociale arrangementer med jævne mellemrum.

Dine egenskaber:

 • Du er stabil og pligtopfyldende
 • Du er god til at samarbejde og vægter som vi høj faglighed
 • Du brænder for at arbejde indenfor VVS-faget

Krav:

 • Svendebrev og ordenssans.

Selvstændig og selvkørende VVS Montør til varmepumpe-installationer. For den rette nye kollega kan opgaver tilrettelægges efter ønsker og evner.

Har ovenstående vakt din interesse så, er du meget velkommen til at kontakte Jens Hovgaard på Jho@dogh.dk eller tlf. 6066 6885

NYHED - MAJ 2022

Vi søger en dygtig problemknuser/spjæld tekniker

Er du service minded, kan arbejde selvstændigt, er fleksibel, frisk og imødekommende? Du er faglig stærk indenfor VVS-faget.

Din primære opgave vil være hurtig og effektiv problemknusning ved vores private kunder i lokalområdet. Du skal trives med at lave fejlfinding på specielt varmeanlæg og generelt holde af at få mange forskellige opgaver hver dag.  Det er vigtigt, at du som os ønsker at give den gode kundeoplevelse med høj faglighed, effektivt og ordentligt arbejde videre. Du bliver en del af en virksomhed i vækst, hvor tonen er uformel. Vores forretning drives fra Skive og vi arbejder typisk indenfor 1,5 times kørsel fra Skive i alle retninger.

Derudover afholdes der af personaleforeningen sociale arrangementer med jævne mellemrum.

Dine egenskaber
 • Du er stabil og pligtopfyldende
 • Du er god til at samarbejde og vægter som vi høj faglighed
 • Du brænder for at arbejde indenfor VVS-faget og du kan sikkert slet ikke holde op med at snakke teknik
Krav:

 • Svendebrev og ordenssans.
 • Det er ikke afgørende, om du har alle certifikater. Nysgerrigheden og viden er vigtigere. Vi er villige til, at investere i kurser.
Selvstændig og selvkørende VVS-spjæld tekniker til lokalområdet. For den rette nye kollega kan opgaver tilrettelægges efter ønsker og evner.
Har ovenstående vakt din interesse så, er du meget velkommen til at kontakte Jens Hovgaard på Jho@dogh.dk eller tlf. 6066 6885

  KONTAKT OS

  Hvis du har brug for professionel rådgivning og et veludført VVS-arbejde, står vi hos Dam & Hovgaard klar til at hjælpe dig med opgaven.

   

  Du er altid velkommen til at ringe på telefon

  9687 5500