Ledige jobstillinger hos Dam & Hovgaard A/S

Dam & Hovgaard A/S er etableret i 2011 som en fusion mellem Grønning VVS og Hovgaard VVS.
Disse firmaer var begge gamle velrenommerede firmaer i lokal området.

Vores forretningsgrundlag hviler på at kunne levere alle tekniske installationer indenfor VVS faget, samt at kunne tilbyde faglig kompetent rådgivning, serviceydelser og produkter, der til enhver tid er på forkant med nutidens standarder og fremtidens løsningsmuligheder.

DECEMBER 2022

Vi søger VVS Montører 

Vil du være en del af et VVS-firma, der løser både de simple og mest komplicerede opgaver? Og har du lyst til en hverdag i et firma, der sætter kammeratskabet højt, og hvor der ikke er langt fra svend til mester?

Hos Dam & Hovgaard håndterer vi en lang række projekter inden for VVS-branchen – altid til tiden og i højeste kvalitet.

”Du skal søge det her job, hvis du vil noget inden for dit fag, og hvis du vil løse de opgaver, der gør, at du løbende udvikler dig,”

Du får de opgaver, der passer bedst til dig
Som montør tildeler vi dine opgaver afhængigt af dine ønsker og din erfaring. Du har derfor mulighed for at arbejde med spjældopgaver, varmepumper, fjernvarme, biobrændsel, gaskeder og meget andet. Over vinteren deltager du i en vagtordning. Vores forretning drives fra Skive, og vi arbejder typisk inden for 1,5 times kørsel fra Skive i alle retninger.

”Du skal glædes ved  at blive udfordret inden for dit fag.”

Vi stiller servicebil og hvad du ellers skal bruge til rådighed. Derudover klæder vi dig på med de kurser, du har brug for. Vi tilbyder ordnede forhold. Samtidig har du mulighed for at deltage i forskellige sociale medarbejder arrangementer.

Et sjovt team med faglighed i centrum
Vi er et mindre firma med 28 kolleger, der deler en uformel og kammeratlig tone – og fælles for os er, at vi altid sparrer om de svære opgaver.

”Vi går meget op i vores faglighed. Det er ikke bare noget vi siger, det er også noget, vi rent faktisk gør. Og så glemmer vi ikke, at det også skal være sjovt og spændende at gå på arbejde.” – Jens A.

God erfaring fra en lignende stilling

 • Du har svendebrev og god erfaring med dit fag – hvis du ikke har svendebrev men solid erfaring som VVS´er, hører vi også gerne fra dig.
 • Du har kørekort, og du både taler og skriver dansk.
 • Du ønsker at give en god kundeoplevelse med høj faglighed, effektivitet og kvalitet i fokus.

Er du klar til at trække i arbejdstøjet?
Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Jens Hovgaard på +45 6066 6885. Send dit CV til Jho@dogh.dk. Vi inviterer løbende kandidater til samtale, så søg allerede i dag.

Vi glæder os til at høre fra dig.

 

DECEMBER 2022

Vi søger en dygtig problemknuser/spjæld tekniker

Er du service minded, kan arbejde selvstændigt, er fleksibel, frisk og imødekommende? Du er faglig stærk indenfor VVS-faget.

Din primære opgave vil være hurtig og effektiv problemknusning ved vores private kunder i lokalområdet. Du skal trives med at lave fejlfinding på specielt varmeanlæg og generelt holde af at få mange forskellige opgaver hver dag.  Det er vigtigt, at du som os ønsker at give den gode kundeoplevelse med høj faglighed, effektivt og ordentligt arbejde videre. Du bliver en del af en virksomhed i vækst, hvor tonen er uformel. Vores forretning drives fra Skive og vi arbejder typisk indenfor 1,5 times kørsel fra Skive i alle retninger.

Derudover afholdes der af personaleforeningen sociale arrangementer med jævne mellemrum.

Dine egenskaber
 • Du er stabil og pligtopfyldende
 • Du er god til at samarbejde og vægter som vi høj faglighed
 • Du brænder for at arbejde indenfor VVS-faget og du kan sikkert slet ikke holde op med at snakke teknik

Krav:

 • Svendebrev og ordenssans.
 • Det er ikke afgørende, om du har alle certifikater. Nysgerrigheden og viden er vigtigere. Vi er villige til, at investere i kurser.
Selvstændig og selvkørende VVS-spjæld tekniker til lokalområdet. For den rette nye kollega kan opgaver tilrettelægges efter ønsker og evner.
Har ovenstående vakt din interesse så, er du meget velkommen til at kontakte Jens Hovgaard på Jho@dogh.dk eller tlf. 6066 6885

  KONTAKT OS

  Hvis du har brug for professionel rådgivning og et veludført VVS-arbejde, står vi hos Dam & Hovgaard klar til at hjælpe dig med opgaven.

   

  Du er altid velkommen til at ringe på telefon

  9687 5500