Husstandsvindmøller

Vindmøller

Dam & Hovgaard A/S har to stærke mærker inde på husstandsvindmøller. Begge mærker er valgt ud fra høj kvalitet, god elproduktion, lav støj og sidst men ikke mindst dansk bygget. Vi har i Danmark en god lang tradition fra vindkraft og Dam og Hovgaard A/S ser de danske møller, som værende førende på markedet i dag.

Zenia mølle

Zenia Energy Hustandsmølle
Det ene mærke kommer fra Zenia Energy A/S i Ikast se evt. mere her: zenia-energy.dk/

Solid Wind power mølle

Solid Wind Power husstandsmølle

Det andet mærke kommer fra Solid Wind Power A/S i Ringkøbing se evt. mere her: solidwindpower.com/

Grunden til at vi har de to mærker inde er at Zenia møllen passer rigtig fint til en alm. husholdning på en landejendom, mens Solid Wind Power møllen er til de kunder, som ønsker en endnu større el produktion.

Rent økonomisk afregnes 10 kw møllerne med 2,5 kr for evt. overskuddstrøm, som sælges til elnettet. Vores 25 kw mølle afregnes med 1,5 kr/kwh. Dette er en statsgaranteret afregningspris i 20 år fra tilslutningstidspunktet.

Vi vil over de kommende uger tilføje endnu mere info på hjemmesiden. Men er du allerede klar på at høre mere om møllerne bedes du nu ringe til Jens Hovgaard på 60666885 eller skrive til JHO@DOGH.DK

KONTAKT OS
close slider

    KONTAKT OS

    Hvis du har brug for professionel rådgivning og et veludført VVS-arbejde, står vi hos Dam & Hovgaard klar til at hjælpe dig med opgaven.

     

    Du er altid velkommen til at ringe på telefon

    9687 5500