Energioptimering skaber travlhed hos Dam & Hovgaard

Med den rigtige løsning på energioptimering kan der spares mange penge på varmeregningen. Ja helt op til
50 procent. Det har flere og flere fået øjnene op for, og det skaber travlhed hos Dam & Hovgaard A/S vvs og energiteknik med hovedsæde i Grønning.

 

Generelt har vi oplevet stor travlhed hen over hele året, men meget bemærkelsesværdigt også i sommerperioden, hvor der traditionelt er mere stille, siger Ole Hovgaard, der sammen med Peter Dam er indehaver af Dam & Hovgaard.Et godt eksempel på energioptimering er skift fra olie til naturgas. Det er blevet ekstra attraktivt nu, hvor naturgassselskabet har halveret prisen på stikledningen.
– Normalt koster det 15.000 kroner for at få lavet en stikledning. Men lige nu koster det kun 7.500 kroner. Det har fået mange til at skifte fra olie til gas. Og man kan stadig nå at få det gode tilbud. Bestiller man senest 31. oktober, er stikledningen til halv pris. Samtidig kan et skifte fra olie til gas være med til at halvere varmeregningen, siger Ole Hovgaard.
Han har hovedansvaret for energidelen og står for rådgivning og udregninger for at finde frem til den bedst mulige og mest rentable løsning for kunden.

Se artiklen her som PDF – del 1.

Se artiklen her som PDF – del 2.

Kontakt os
close slider

    Kontakt os

    Hvis du har brug for professionel rådgivning og et veludført VVS-arbejde, står vi hos Dam & Hovgaard klar til at hjælpe dig med opgaven.

     

    Du er altid velkommen til at ringe på telefon

    9687 5500