Landsdækkende Service på Dantherm

Landsdækkende service Dantherm

Den landsdækkende service på Dantherm A/S´ oliebaserede varmluftsovne er fra årsskiftet overtaget af Dam & Hovgaard A/S vvs og energiteknik.

Kilde: Skive Folkeblad LBN

Den landsdækkende service på Dantherm A/S´ oliebaserede varmluftsovne er fra årsskiftet overtaget af Dam & Hovgaard A/S vvs og energiteknik.

– I forbindelse med Dantherms beslutning om at overdrage den landsdækkende service på deres oliebaserede varmluftsovne til anden side, er vi både beærede over og glade for, at Dantherm valgte en anden lokal virksomhed i Skive og dermed os til at stå for den opgave fremadrettet, lyder det samstemmende fra indehaverne af Dam & Hovgaard, brødrene Ole og Jens Hovgaard.

Dantherm producerer ikke længere den ovn, der op gennem 1960-erne var med til at opvarme opblomstringen af den danske industri med tilhørende fabrikshaller. Siden fandt ovnene også vej til værksteder, lagerhaller og gartneriers drivhuse, ja alle de steder, hvor mange kvadratmeter skal opvarmes med en driftssikker og billig varmekilde.

– Ovnene er fortsat i drift mange steder over hele landet, fra Bornholm til Skagen. Og selv om grønne alternativer vinder frem, så har de oliebaserede varmluftsovne ofte en bedre driftsøkonomi. Derfor er ovnene den foretrukne varmekilde de steder, hvor mange kvadratmeter skal opvarmes, eksempelvis holdes frostfrie om vinteren, siger Ole Hovgaard.

Både han og Jens Hovgaard er bevidste om, at olie er ved at blive udfaset som led i klimapolitikken, men i stedet for at se afvikling i forbindelse med overtagelsen af servicedelen på de oliebaserede varmluftsovne, ser begge muligheder for innovation og udvikling.

– Vi hører rundt omkring, at brugerne er glade for ovnene, men samtidig gerne vil bidrage til den grønne omstilling. Derfor er vi begyndt at udtænke fremtidige løsninger, hvor biodiesel kan indgå, men også andre alternativer i grøn retning. Lige nu er det dog tanker og udvikling på den lidt længere bane. Her og nu vil vi gå ydmygt til opgaven og bestræbe os på at yde den bedste service overfor Dantherms tidligere kunder, siger Jens Hovgaard.

Ankermanden i marken på servicedelen bliver Claus Frederiksen, der har mange års erfaring fra oliebranchen.

– Desuden forventer vi at skulle ansætte yderligere et par mand, siger Jens Hovgaard.

 

OLE OG JENS HOVGAARD SER FREM TIL AT SERVICERE DANTHERMS OLIEKUNDER.

 

 

KONTAKT OS
close slider

    KONTAKT OS

    Hvis du har brug for professionel rådgivning og et veludført VVS-arbejde, står vi hos Dam & Hovgaard klar til at hjælpe dig med opgaven.

     

    Du er altid velkommen til at ringe på telefon

    9687 5500