Dam & Hovgaard har de rigtige energiløsninger

Står du overfor investering i nye og grønne energiløsninger, står Dam & Hovgaard A/S vvs og energiteknik klar
til at hjælpe dig.
– Energidelen fylder mere og mere i vores firma. Det skyldes, at folk er blevet langt mere energibevidste og
bevidste om både fordele for dem selv og for miljøet.

 

Og når de først har besluttet sig, er det vores opgave at finde den helt rigtige energiløsning til dem, siger Ole Hovgaard.
Rådgivning og forslag til nye varmeløsninger eller energioptimering af nuværende løsninger er en vigtig del af firmaets arbejde. Og her spænder Dam & Hovgaard vvs og energiteknik over en bred vifte af kompetencer indenfor varmeløsninger. Lige fra jordvarme, over solvarme, til gaskedler, oliefyr, biobrændsel og fjernvarme.
– Flertallet af vores kunder er private, men vi laver også en del energioptimeringer for boligforeninger og erhverv. Især virksomheder er ved at få øjnene op for, at der kan være mange penge at spare på varmeregningen. I de fleste tilfælde er investeringen betalt tilbage i løbet af kun 3-5 år, siger Ole Hovgaard. Et andet stort område for Dam & Hovgaard vvs og energiteknik er renovering af badeværelser og køkkener.
– Især renovering af badeværelser er oppe i tiden. Det er typisk i 70-er huse. Her hjælper vi både med at få lavet tegninger og henviser til en udstilling, hvor kunden kan hente inspiration og vælge nyt badeværelse. Vi samarbejder med faste murere og tømrere, og vi sørger altid for, at der er ryddet op efter hvert besøg af håndværkere i projektet, siger Ole Hovgaard. Dam & Hovgaard vvs og energiteknik er resultatet af en fusion i oktober 2011 mellem Hovgaard ApS i Breum og Grønning VVS v. Peter Sloth Dam. De to VVS firmaer havde i forvejen et godt samarbejde og samme indfaldsvinkel til kvalitet og godt håndværk. Firmaet beskæftiger i dag 16 medarbejdere og servicerer kunder i primært Salling og Skive-området fra Grønning og Bilstrupvej i Skive. Her overtog Dam & Hovgaard vvs og energiteknik i januar 2012 et af Skives ældste VVS firmaer, Bjarne Jespersen.
– Med overtagelsen af Bjarne Jespersen har vi fået styrket vores kompetencer samtidig med, at vi har fået en platform at udvikle firmaet på i Skive, siger Ole Hovgaard. Senest er Dam & Hovgaard vvs og energiteknik blevet certificeret Bosch Climate Partner.
– Certificeringen indebærer, at Bosch Climate Partner står inde for den høje kvalitet, vi udfører ved installation af deres gaskedler og varmepumper, samtidig med vi løbende efteruddanner vores medarbejdere, siger Ole Hovgaard, der sammen med Peter Sloth Dam udgør den daglige ledelse.

Se artiklen her som PDF.

Kontakt os
close slider

    Kontakt os

    Hvis du har brug for professionel rådgivning og et veludført VVS-arbejde, står vi hos Dam & Hovgaard klar til at hjælpe dig med opgaven.

     

    Du er altid velkommen til at ringe på telefon

    9687 5500