Pillefyr

  Stokerfyr er en yderst effektiv energiløsning, der bruger flis eller træpiller til at varme din bolig op. Hos Dam & Hovgaard har vi stor erfaring med stokerfyr, som egner sig særligt godt til store landejendomme. Stokerfyr er en CO2-neutral løsning, der dermed er miljøvenlig.

Pellux Biobrændsel

Billig at installere, lang levetid og selvrensende

Der er mange fordele ved stoker. Man kan varme et gammelt og dårligt isoleret hus op – der vidner om en effektiv varmekilde. Dertil kommer at det er billigere at installere end varmepumper. Hos Dam & Hovgaard anbefaler vi bl.a. Vølund, der er særdeles fornuftig hvad angår kvalitet såvel som pris. Vølund stokerfyr har op til 15-20 års levetid. Stokerfyr fås som selvrensende og kræver derfor minimal vedligeholdelse.

Kompetent rådgivning og vejledning

Er du i tvivl om, hvilken varmekilde, der egner sig bedst til din ejendom, stiller vi gerne vores ekspertise til rådighed. Vi tilbyder kompetent rådgivning og vejledning med afsæt i mange års erfaring. Har du spørgsmål, er du derfor mere end velkommen til at ringe til os på 97 58 40 08. Vi giver også gerne et uforpligtende tilbud. Vi dækker hele Jylland og hører til omkring Skive-området og Salling.

En yderst solid stoker er fx. Pellux 100 som består af:

Et stående konvektionssystem og automatisk rensning letter rengøringen, og giver en høj og jævn virkningsgrad.

 • Rørtilslutninger kan tilkobles i toppen eller bagpå kedlen.
 • Automatisk tænd og sluk.
 • Røgudgang bagud.
 • Modulerende fra 6 til 20 kW.
 • Stort sortiment af ekstraudstyr

Fastbrændselskedler

Udover Stokeranlæg monterer og levere vi også fastbrændselskedler. For det korrekte valg kontakt da Dam & Hovgaard A/S

  KONTAKT OS

  Hvis du har brug for professionel rådgivning og et veludført VVS-arbejde, står vi hos Dam & Hovgaard klar til at hjælpe dig med opgaven.

   

  Du er altid velkommen til at ringe på telefon

  9687 5500